Fanaticii religioși se vor bucura citind asta

Presa din România reușește să ne impresioneze din nou prin modul („inedit”, dac-ar fi să le folosim termenii) prin care abordează și prezintă știrea despre accidentul prăbușirii unei macarale la Mecca, centrul religiei musulmane. Accidentul s-a soldat cu 107 morți și 238 de răniți.

Siteurile dubioase de presă s-au folosit de această ocazie pentru a arăta tributul plătit de către musulmani pentru că vor să ne fure Europa. O-ntreagă nebunie, știrile nu sunt prezentate tocmai pe un ton obiectiv, cu nuanțe personale și cu precizări precum că instanțe supranaturale ar interveni pentru ca echilibrul să fie restabilit.

Atât le-a trebuit fanaticilor religioși, că iar au început să îi condamne pe săracii imigranți care sunt de religie musulmană, mulți dintre bigoții creștini făcând din acest eveniment un adevărat prilej de bucurie și sărbătoare pentru că cei care vin să ne invadeze continentul au pierdut niște oameni care erau de aceeași religie ca și ei.

 

Încă nu înțeleg cum de pot fi unii atât de răi și pot transmite mesaje atât de răutăcioase despre alte persoane din jurul lor. Cum de te poți bucura de un asemenea accident? Cum de poți mai transmite mai departe astfel de mesaje bolnave prin intermediul rețelelor de socializare?

 

Încă e o dilemă pentru mine, nu voi putea înțelege niciodată bucuria fanaticilor religioși, în schimb știu că sunt ipocriți, din ce în ce mai ipocriți.

Lasă un răspuns