Facebook face un nou update

După toate updateurile făcute de cei de la Facebook, poate printre ultimele și în același timp și cel mai celebru e introducerea live-urilor, acum e timpul pentru un nou update. Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe rețeaua de socializare, de acum va fi important și timpul pe care aceștia îl petrec pe siteurile pe care le accesează de pe Facebook.

Mai exact, dacă până acum factorii cei mai importanți în răspândirea unei fotografii sau a unui erau numărul de likeuri și distribuiri, de acum algoritmul va ține cont și de timpul pe care îl petrec utilizatorii pentru a vizualiza acea postare, considerându-se că un timp mai mare petrecut pentru a vizualiza o postare înseamnă că aceasta ar putea fi interesantă și pentru alți utilizatori ai rețelei de socializare.

 

Sunt de apreciat îmbunătățirile continue pe care le fac cei de la Facebook, nu doar că se știe că sunt primii și conduc detașat în topul rețelelor de socializare, dar sunt interesați să își consolideze și mai mult această poziție. Dorim doar să vă aducem aminte că cei de la Facebook își extind serviciile, creând așa-numitele „grupuri de vânzări”. Pe lângă updateurile anunțate până acum, cei de la Facebook pun mai nou la dispoziția utilizatorilor săi o nouă funcție: posibilitatea de a realiza apeluri în grup, ceea ce e un semn clar de atacare a pieței pe care activează Skype-ul.

 

Lasă un răspuns