Facebook a lansat streaming-ul video

Facebook lansează noutățile pe bandă rulantă, iar zilele acestea lansat o nouă funcționalitate disponibilă doar pentru celebrități, posibilitatea de a face streaming video. Imaginile pot fi vizualizate în timp real de către toți fanii paginilor de Facebook ale vedetelor.

Momentan această funcționalitate este disponibilă doar în aplicația Facebook Mentions pentru toți deținătorii de pagini de Facebook verificate.

Streaming-urile live de pe paginile vedetelor vor arăta la fel ca orice post de pe rețeaua de socializare, va exista posibilitatea de a da like, de a posta comentarii și de a le vedea pe cele ale celorlalți utilizatori în timp real. Pe lângă acestea există și opțiunea de a stopa actualizarea comentariilor și inclusiv de a seta un filtru un set de cuvintre va înlătura comentariile care le conțin.

 

Funcționalitatea introdusă de Facebook vine și cu lucruri noi în comparație cu serviciile deja existente pe piață, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza înregistrarea transmisiunii dacă nu au putut-o vedea în timp real. Aceste înregistrări rămân stocate pe Facebook pe o perioadă nedefinită. Majoritatea serviciilor de streaming nu stochează conținutul transmisiunilor, iar atât timp cât nu ai putut vedea această transimisiune în timp real, nu o poți vedea mai târziu.

 

Facebook se extinde și dorește să cucerească un segment cât mai mare de piață. Recent anunța că va începe să îi plătească pe cei care postează conținut video pe rețeaua de socializare, aceasta fiind o amenințare directă la adresa Youtube.

 

Ce surprize ne mai rezervă cei de la Facebook? 🙂

Lasă un răspuns