Eu unde mă cazez?

Am fost învățat ca la fiecare eveniment la care am participat să am și cazarea inclusă (sau măcar niște sugestii de hoteluri partenere, un fel de recomandări), dar niciodată nu am pățit să nu primesc niciun detaliu despre cazare, iar de data asta vorbesc despre un eveniment important, mai exact unul la care se așteaptă și participanți din străinătate, oameni cu ștaif. M-aș interesa, de curiozitate, dacă și aceștia au beneficiat de aceeași tratație sau au primit și vreo ofertă de cazare.

După câteva zile de nervi și de telefoane date-n stânga și-n dreapta am reușit să găsesc cazare în București, la un hotel de trei stele, condiții decente și un preț destul de OK. Căutarea a durat atât de mult pentru că am ținut neapărat la un raport cât mai bun preț/ calitate. Nu vreau să plătesc câteva sute de lei pentru o noapte de cazare și să stau într-un hotel dărăpănat și să mor de frig. Am căutat păreri, am căutat reviewuri, mi-am mai întrebat prietenii de hoteluri trei stele din București și am reușit să dau de vreo 2-3 oferte bune. Aceștia au fost deschiși negocierilor, iar după câteva discuții cu reprezentații acestor hoteluri am ajuns la o decizie și am ales cea mai bună ofertă.

Să nu mă credeți un mare pretențios, nu vreau condiții de 5 stele la preț de 2, dar nici nu vreau să fiu tratat drept prost și să fiu furat pe față. Sunt clientul vostru, vă respect, dar vreau să fiu respectat și eu și să primesc un preț real, nu supraevaluat.

Prefer să nu dau numele evenimentului, poate a fost o greșeală și am uitat să precizez ceva când mi-am comandat biletul. Am verificat dacă totul e în regulă și acum câteva minute, dar nu există vreo precizare despre cazare pe acolo.

 

Lecția de astăzi: Participați la un eveniment în București sau oriunde altundeva? Verifică de 10 ori dacă ai cazarea inclusă și cere câteva confirmări. Dacă nu există nicio precizare despre cazare, să faci bine și să te interesezi din timp, o decizie de moment s-ar putea să îți aducă doar probleme.

 

PS: Titlul seamănă cu replica Cetățeanului Turmentat. Aceasta nu este pur întâmplătoare. 😛

Lasă un răspuns