Emag Supermarket, primul Mega Image online

De mult timp se vorbea despre faptul că Emag pregătește lansarea unui supermarket online. La început au fost doar niște zvonuri, au urmat niște confirmări oficiale, iar acum totul s-a materializat: s-a deschis Emag Supermaket.

 

Emag Supermarket este un magazin online unde poți găsi produse alimentare, un adevărat supermarket online. Momentan sunt anumite categorii care sunt disponibile doar pentru cei din București, dar sunt și categorii dedicate celor din întreaga țară.

 

Am aruncat o privire pe Emag Supermarket, iar prețurile mi se par OK, aproximativ la fel cu cele din supermarketurile cunoscute, sunt și prețuri mai mici, dar și prețuri mai mari, puteți verifica pentru a vă face o impresie. Costul livrării produselor este de 15 lei.

 

Acest magazin este deschis în colaborare cu Mega Image, lanțul de supermarketuri de care râde toată lumea. Au fost acele reclame cam nereușite, iar de atunci acest magazin este subiectul multor glume, deși mulți își fac cumpărăturile de acolo, mai ales că sunt unele produse pe care le poți găsi doar în magazinele lor.

 

Ce părere aveți despre acest parteneriat dintre Emag și Mega Image? Este o idee foarte bună crearea unui supermarket online, iar succesul îl văd deja. Mai există magazine online pe care îți poți face cumpărăturile online, dar sunt disponibile doar pentru anumite zone sau județe. Cineva a făcut pasul cel mare și s-a lansat.

Lasă un răspuns