Efectele cutremurului din Japonia asupra pieţei auto

După ce ştirile ultimelor zile au fost dominate de către catastrofele care se întâmplă în lanţ în Japonia, la început cutremurul, apoi tsunamiul, acum problemele centralelor de la Fukushima, acum vă propun să tratăm puţin problema Japoniei din privinţa pieţei auto.Problemele care le întâmăpină cel mai important producător auto japonez, Toyota, se pare că nu au un sfârşit bine definit.

După rechemările în service acum o altă problemă majoră care este întâmpinată de către firma niponă este această catastrofă care cu siguranţă va influenţa economia acestei companii.Nu numai compania Toyota va fi influenţată de catastrofa din Japonia, ci şi alte companii precum Subaru sau Honda. Principala fabrică care a fost distrusă de către tsunami este compania din prefectura Miyagi, fabrică folosită de Toyota pentru producerea automobilelor Yaris.

Efectele la momentul actual nu se resimt, dar in timp cu siguranţă efectele se vor vedea mai ales asupra preţului automobilelor, nu creşteri foarte mari, mici, dar semnificative.

Shipping Cars Fire

Lasă un răspuns