Duster va participa la Raliul Dakar

Echipa Renault Argentina şi-a anunţat participarea în cadrul Raliului Dakar cu două echipe ce vor concura cu automobile Duster. Ambele maşini poartă sigla Renault pentru că sunt modelele comercializate în America de Sud.

Raliul Dakar de anul acesta va străbate trei ţări ale Americii de Sud, şi anume: Peru, Argentina şi Chile. Competiţia se desfăşoară timp de 15 zile, competitorii trebuind să parcurgă un traseu de 8000 de kilometri care cuprinde diverse probe.

Competiţia începe pe data de 5 ianuarie, startul dându-se în capitala Peruului, Lima, şi se termină în oraşul chilian Santiago.

Cele două automobile Duster sunt echipate cu motoare V6 de 3,5 litri ce dezvoltă o putere de 306 cai putere. Cele două Dustere sunt echipate cu transmisie manuală în 6 trepte. Pe lângă aceste modificări, Duster a suferit o serie de alte îmbunătăţiri care cresc performanţele off-road. Printre acestea se numără suspensia îmbunătăţită, autoblocantul multidisc şi un sistem de frânare ventilat echipat cu etrieri cu 6 pistoane pe faţă şi etrieri cu 4 pistoane pe spate.

Însumând toate modificările pe care le-a suferit Dusterul pentru a participa la Raliul Dakar, echipa Renault Argentina are şanse să obţină o poziţie promiţătoare în clasamentul final al competiţiei.

Sursa: Motorbeam.com

Un comentariu la „Duster va participa la Raliul Dakar”

  1. De la 1 Septembrie va invitam sa comandati produsele comercializate de Mudster Romania prin intermediul magazinului online Mudster Shop:
    http : // shop . mudster. ro / ro
    Acceptam plata la livrare sau prin Paypal si majoritatea cardurilor bancare, livrarea se face prin curier DPD sau Posta Romana

Lasă un răspuns