Duster modificat pentru clienţii americani

Pentru ca succesul Dusterului pe pieţele internaţionale Renault modifică automobilul de fiecare dată când el este lansat pe o piaţă nouă, astfel încât automobilul să poată face faţă cerinţelor clienţilor. De data aceasta Duster se lansează pe piaţa sud – americană, dar pe lângă o schimbarea brandului sub care va fi vândut automobilul, s-a schimbat şi designul automobilului puţin.

În primele imagini oferite de către producător se pot observa shimbările suferite de către automobil, printre acestea numărându-se modificarea grilei radiatorului ce este acum format din trei bare cromate peste care este aplicat logoul Renault, iar pe uşa portbagajului se poate observa că numele modelului este scris cu caractere mai mari ce au fost încadrate într-o bară cromată.

La dispoziţia clienţilor se pun două motorizări, o motorizare de 1,6 litri 16v şi o alta de 2 litri 16v. Modelul ce este echipat cu motor de 2 litri beneficiază de tracţiune integrală.

Automobilul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires, în cadrul aceluiaşi salon debutând şi noul Sandero şi noul Sandero Stepway.

Lasă un răspuns