Du-te, Mickey, du-te!

Monica Macovei – 404

Dragul nostru Mickey Mouse, de abia întors acasă după o escapadă prin Turcia, trimis acolo pentru niște defecțiuni la carcasă, ne dă o veste foarte bună. Ne părăsește, dar pentru început doar pe jumătate.

 Mickiduță Pontache rămâne prim-ministru, dar s-a plictisit să mai fie șef al pesediștilor, zice că-s numai moșnegi plictisitori, care nu au nimic de-a face cu barba, perciunii și mustața lui de revoluționar.

Omul nou, Pontache, venit dup-o perioadă de lungă meditație, unde a fost mentorat de către musulmanii turci, a hotărât că e prea deștept pentru țara asta și, probabil, planurile lui de viitor sunt să se retragă în pustiu, doar acolo poate găsi persoane care sunt interesate cu adevărat de dialogurile lui, care (cică) l-ar mai și crede din când în când.

 

Mickey Mouse dă semne de pensionare, iar fuga-n Turcia n-a fost decât un exercițiu pentru o excursie de o durată variată la beci, s-ar spune că acolo se păstrează adevăratele valori pe care le-a dat România în ultima vreme, să nu fie la vedere, suntem modești de fel și detestăm opulența, așa că preferăm să ținem totul sub pământ.

 

Mickiduță, nu ne pasă ce faci, dar te vrem cât mai curând la păstrare, nu mai suportăm să te vedem în pericol, vrem ca valoarea ta să fie păstrată, dar să fie păstrată bine.

 

 

Du-te, Mickey, du-te! Un pas ai făcut, deși ești șchiop, știm bine că mai poți face încă unul, vrem să te știm protejat.

 

(Update) Vești bune: Mickey Mouse a fost chemat la DNA, să dea seamă de brânza pe care a tot furat-o și se presupune că a ascuns-o sub vreun preș. A fost pus sub urmărire penală, iar averea i-a fost pusă sub sechestru, urmând să fie luată la puricat.

Lasă un răspuns