Domnu’, demolăm ceva?

România e din nou găzduitoarea unor întâmplări rupte din filmele cu proști. E o întâmplare palpitantă care poate concura fără probleme cu cele clasicele din Caracal și Vaslui: o firmă din Giurgiu a fost contractată să demoleze un bloc de către autoritățile locale. Firma s-a apucat de treabă, dar primăria a constatat că a fost demolat blocul care nu trebuia.

„Oups!”, au zis reprezentanții firmei de construcții. În aceeași zonă unde se afla blocul care trebuia demolat se mai aflau și alte două blocuri, iar constructorii au decis că acestea nu arată prea bine și au început cu unul dintre ele, uitând de cel pe care au fost plătiți să îl demoleze de fapt.

Nu e de ajuns că au demolat blocul care nu trebuia, dar au mai făcut-o și ilegal, firma neavând ordinul de începere a lucrărilor. Ei doar fuseseră desemnați câștigători în urma licitației organizate de către Primăria Giurgiului, urmând ca în perioada următoare să primească ordinul și să înceapă lucrările. Ei s-au gândit că ar fi frumos din partea lor să facă o faptă bună și să demoleze înainte o altă clădire, totul doar de bucurie pentru că au câștigat licitația.

Se pare că autoritățile nu au fost prea încântate când au auzit că a fost pus la pământ un alt bloc decât cel pe care plănuiseră ele să îl dărâme. Demolatorii sunt anchetați acum și urmează să fie stabilite sancțiunile care le vor fi aplicate. Sperăm să nu mai funcționeze prea mult timp această firmă, s-ar putea să ne trezim că ajungeam acasă și nu mai există casa din cauza unui vecin care i-a chemat pe băieți să demoleze ceva: „Ne cerem scuze, dar trebuia să demolăm magazia vecinului ș-am nimerit în blocul ‘mneavoastră”.

 

O poveste de-a râsul-plânsul. Asistăm la un moment istoric, Giurgiul va fi plasat pe axa Caracal-Vaslui. Putem vorbi de acum de un veritabil triunghi al bermudelor care găzduiește toate trăznăile românilor.

Succes la demolări, băieți!

Lasă un răspuns