Dezamăgiri mari după concertul lui Robbie Williams

Ieri scriam despre fenomenul fani de mici, raportându-mă la concertul lui Robbie Williams, care a avut loc tot ieri. Aseară deja începuseră să apară păreri despre concert pe rețelele sociale, dar cu cât se apropia sfârșitul concertului tot mai multe persoane postau pe Facebook (în special, dar nu numai) că mor de cald în acea îngrămădeală și că nu au de unde să își cumperi apă și bere, îs niște cozi infernale.

De aici și până la apariția unui vibe printre trolii de pe net nu a fost decât un pas. Au apărut persoane care au spus că Robbie Williamse hit, Ceaușescu n-a murit. Trăiește prin cozile la care au stat fanii de mici  ai lui Robbie Williams. Așa și-au mai adus aminte oamenii de regimul apus de ceva vreme.

Am văzut chiar și un grup de Facebook creat de către dezamăgiți, toți își spuneau ofurile acolo, iar majoritatea spuneau că vor depune plângeri la Protecția Consumatorului să reclame ce s-a întâmplat acolo, alții spuneau că au trimis deja plângerile.

Nu știu cum să vă spun, dar degeaba le reproșați organizatorilor acestea, trebuia să vă așteptați la așa ceva, având în vederile numărul spectatorilor de acel concert. Nu poți fi servit instant, oricâte tonete cu bere și apă ar fi pe acolo.

Se zice că ar fi fost un spectacol frumos aseară, în ciuda tuturor dezamăgirilor și dezamăgiților, astea cic-au fost doar chestii mai puțin importante, Robbie Williams s-a simțit bine, a făcut atmosferă, publicul s-a simțit și el bine. A fost un show reușit.

Lasă un răspuns