Despre rechemările în service

De ceva timp tot mă îngrijorez datorită problemelor pentru care sunt rechemate în service mașinile. Primele valuri mai mari de rechemrări au fost făcute de către japonezii de la Toyota, apoi au urmat și alte mărci, unele dintre ele cu tradiție și cu o imagine bună formată pe piața auto.

Rechemările în service făcute de firme prestigioase m-au pus serios pe gânduri și m-au determinat să îmi fac un obicei din a duce mașina în service pentru a face verificări în afara verificărilor periodice impuse de lege. Am mers pe ideea că niște bani dați în plus mi-ar putea salva viața mai târziu și s-ar putea să nu regret banii cheltuiți pe depistarea eventualelor problemel ale mașinii. Am de acum aproape 3 ani că practic această metodă, dacă aș putea numi-o așa, și până acum nu am dat de probleme importante în timpul acestor verificări, dar totuși am dat de probleme mici, neimportante pentru unii, care în timp s-ar fi transformat în probleme care ar fi putut conduce la un accident cu urmări tragice.Descoperirea problemelor m-a făcut să mă gândesc și mai serios la aceste probleme și m-a încurajat să trec mai des prin service, deși nu sunt obligat în vreun fel, fie de ITP, fie de eventuale probleme neprevăzute ale mașinii.

De acum băieții de la serviceul unde merg mă cunosc și știu care sunt cerințele mele în ceea ce privește verificarea mașinii. Serviceul la care merg mi-a fost recomandat de un prieten care lucrează cu ei de mult timp, serviceul de care vorbesc se numește Ad Garage, este posibil să fi auzit de el deoarece au reprezentanțe în toată țara și, dacă nu mă înșel, au serviceuri și depozite și alte țări. Prețurile practicate de cei de la Ad Garage sunt decente, având în vedere calitatea serviciilor pe care le oferă. Eu am căutat reprezentanțele din zona de unde stau pe siteul lor și am găsit mai multe în zonă, așa că știu serviceul cel mai apropiat dacă am probleme cu mașina. Poți verifica pe siteul lor harta cu serviceurile pe care le au în întreaga țară aici. Eu mi-am salvat acea imagine pe telefon și o țin acolo pentru că nu știu când voi pleca prin țară și ce probleme voi avea. După cum am numărat eu a în jur de 40 și ceva de serviceuri în România, dar e posibil să fie mai multe, fiind posibil să fi sărit vreunul dintre ele în timp ce le număram.

Lasă un răspuns