Despre pudoare in era modernului si lectia ce vine de la Lucky Studio

Exista pe lumea aceasta femei indraznete in intimitate si cele care nu recunosc. Nu au motive sa faca asta, insa cu toate acestea ajung sa blameze prea
usor pe cele care arata mai mult, care se arata dezinhibate. Societatea moderna trebuie sa invete o lectie: nu exista loc de jena cand vine vorba de
intimitate si de asemenea trebuie admis faptul ca un job in videochat este o adevarata meserie. Lucky Studio este o noua abordare de acest gen.

Lucky Studio si lectia pudorii

Desi este un Studio vestit de videochat din Iasi ai avea impresia ca militeaza total pentru nuditate. De fapt, poate ca ai inteles gresit acest concept.
Videochatul inseamna de multe ori o conversatie cu un confident – de multe ori iti este cu mult mai usor sa vorbesti cu cineva strain. Mai mult decat atat,
nu este un show ce depaseste o limita si nu este o constrangere pentru ca femeia din fata camerei sa faca mai mult decat si-ar dori.

Dar hai sa ne gandim putin la intimitate si la tot ce inseamna nuditate si pudoare. De fapt acele femei care prezinta moda si colectiile de lenjerie intima
nu se expun unui larg public? Prea vag spus; atunci gandeste-te la cele care pozeaza sexy, nud, in reviste pentru adulti. Si o fac cu atat de multa mandrie
incat ajung sa redefineasca nuditatea. De fapt nudul unei femei este inspiratia unui pictor, a unui artist. Se cere deslusit, se cere admirat.

Femeile stiu ca printre atuurile lor se numarasi unduirile, formele lor apetisante, de orice fel definite, rubensiene sau slim fit. Asa ca se mandresc cu
asta si in masura in care pot castiga si bani pentru asta o fac cu placere. Cred ca ai mai auzit varianta ca imaginea unei persoane vinde. Vedete care acum
le admiram la televizor si in reviste au pozat nud si au facut din asta o carte de vizita ce le-a deschis oportunitati in viata profesionala. Punand un
semn de egal a nuditatii de pe aceasta scena cu ceea ce se intampla la videochat descopera ca totul tine de pudoarea unei femei, de indrazneala ei de a
arata ce are si ce poate.

Si pentru ca se numeste videochat, totul se petrece la distanta, din spatele unei camere. Nu exista o apropiere mai mare, nu exista un risc de orice fel.
Lucky Studio merge mai departe de atat si asigura ceea ce inseamna confidentialitatea modelelor. Nu numai ca se lucreaza in conditii legale, ci si numai pe
site-uri din strainatate. Nu te promoveaza nimeni local pentru a indura rusinea ca cei din cercul de oameni ce te cunosc sa te vada intr-o postura intima.
Nu esti obligata sa faci un show cu tot felul de jucarii si ai parte si de intimitate la propriu, un spatiu individual pentru fiecare model in parte.

Admiram femeile frumoase; este in natura noastra sa facem asta, fie ca este vorba de femei, dar mai ales daca este vorba de perspectiva unui barbat. La
pachet cu ce inseamna sa nu blamezi cand vezi nuditatea ei vine si conceptul de videochat. Asa ca de ce sa preferi sa fii limitata in gandire?!

9 comentarii la „Despre pudoare in era modernului si lectia ce vine de la Lucky Studio”

  1. Cu totul false conceptiile gresit formate despre Lucky Studio! Este un studio de videochat unde fetele sunt adevarate vedete! de ce si-ar face atata reclama? ai doar avantaje daca lucrezi acolo!

  2. Eu chiar admir pe cele care fac asta si sunt demne de ceea ce fac. Adica fiecare face ce vrea cu viata sa. De ce sa arati cu degetul? De fapt poate ca nu ne-am obisnuit inca cu ce inseamna videochatul.

  3. Perfect de acord Karina. Adica de ce sa condamni si sa spui cine stie ce cand nu stii ce isi doreste fiecare femeie in parte. Nu suntem la mahala, nu suntem pe strada, e un loc cinstit de munca. Sincer:)

  4. Daca este sa comparam revistele Playboy cu pozele modelelor de videochat ar fi cam acelasi lucru. Adica nimic rau, nu-i asa? Bravo fetelor! Acum de ce sa fim pudici si sa nu admitem ca asa e?

  5. Da mai Ionele, perfect de acord:))) Nu sunt impotriva mai fetele la videochat sunt si ele dornice sa iti faca cariera si sa isi cumpere una alta. De cat sa ai o intretinuta mai bine una care munceste pentru ce vrea in viata.

  6. Da, cred ca inca nu suntem deschisi la minte sau ce? Videochatul nu inseamna sa faci ceva prea mult. Stiu de Lucky ca am mai auzit si la ei nu te obliga nimeni sa te imbraci cumva sau sa faci ce nu iti place.

  7. Si daca fetele ar simti ca in public nu trebuie sa spuna ca lucreaza la videochat care e problema? Na spui ca lucrezi la Lucky Studio ca la ce conditii au acolo se merita sa ii spui studio ;))

  8. ati fost? stie cineva? am mai vazut si eu afise prin oras da nu am mers pana acolo. acuma ca citesc cate are si cum se lucreaza parca suna cu totul altfel.

  9. iti dai seama ca daca vrei sa stii sau sa lucrezi acolo trebuie sa mergi la ei…am mai auzit fete prin fac care spuneau si sincer le-am vazut destul de multumite.

Comentariile sunt închise.