Decăderea unui „înger”

La începutul lunii noiembrie scriam articolul numit „Un joc cu nume și mize mari”, un articol în care încercam să explic, în felul și măsura în care înțeleg eu, jocurile de pe scena politică. Am discutat în special despre situați Elenei Udrea și a fotografiilor apărute din senin pe un blog de pe Internet, postate de nu se știe cine. Fotografii-spion, realizate de către profesioniști, nu de către oricine. Aceasta spune multe despre mizeria la care s-a ajuns în lumea politică, nu că aș dori să o apăr pe Udrea, nici pe departe, este o incompetentă care a ajuns în funcție… cine știe cum. Vreau doar să trag un semnal de alarmă, să aduc în atenția tuturor ceea ce sunt determinați oamenii politici să facă pentru a își elimina adversarii.

Acest caz este unul fericit, au fost făcute publice informații care au descoperit o legătură nefirească dintre o persoană care candidata la funcția de președinte al României (în acel moment) și capul DIICOT. Așa ceva nu este deloc firesc, iar, în fine, DNA-ul s-a sesizat și a luat la puricat cazul Alinei Bica, iar pe acolo apare și numele Elenei Udrea, în niște convorbiri, alături de alte nume, cerând anumite favoruri și înlesniri din partea persoanei influente anterior amintite.

Acesta este semn al decăderii unui „înger”, semn că deși puterea s-a schimbat, dar nu radical, tot se mișcă ceva. Acum nu trebuie să ne așteptăm ca o audiere să întoarcă pământul invers, dar e un semn că undeva se mișcă ceva, dacă este doar pentru a demonstra lumii că cineva lucrează… e de rău. Dacă nu, respect procurorilor care au făcut tot acest demers și… mult succes în continuare! La decăderi cât mai dese și cât mai serioase. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns