De ce să îți cumperi RCA-ul online?

Polița obligatorie RCA poate fi procurată din multe locuri, dar niciunul dintre mediile, în afară de cel online, nu mi se pare mult prea transparent în modul în care îți arată ofertele și îți dă dreptul de a le compara, adesea brokerii de asigurări RCA vin cu prețuri umflate și nu îți arată toate ofertele companiilor de asigurări.

Cumpărarea asigurării RCA din mediul online îți dă oportunitate de a compara ofertele mai multor asiguratori și îți lasă timp să te horătâști, da, poți face asta și cu ajutorul unui broker, dar asta înseamnă telefoane și drumuri în plus, timp pierdut, bani pierdut și așa mai departe, pe care nu cred că cineva este dispus să le piardă, mai ales în condițiile în care ai la dispoziție și alte opțiuni mult mai profitabile.

Practic, procesul de cumpărare a unei asigurări se desfășoară la fel ca și în realitate în mediul online, diferența este că totul este mediat de tehnologie, iar comunicarea dintre client și firma de brokeraj se poate face de oriunde, fie de la serviciu, fie de pe canapea din fața televizorului, fie de pe un șezlong de pe o insulă din Bahamas. Drumuri salvate, timp salvat, bani salvați.

Un bun exemplu este cel dat de către Progresiv Asigurări RCA, care prezintă procesul de achiziționare a unei polițe RCA în patru pași simpli: completezi un formular cu datele tale, expediezi datele unui expert de-al lor, datele sunt analizate de către acesta, iar apoi primești ofertele. Nu îți rămâne decât să verifici și compari ofertele, apoi să decizi pe care dintre acestea o alegi. O procedură mult mai simplă decât în realitate și mult mai relaxantă, cel puțin așa s-a dovedit în cazul meu de-a lungul timpului.

Lasă un răspuns