Dacia Lodgy lansată la Geneva

În urma unei perioade în care s-a discutat foarte mult despre Dacia Lodgy în presa de specialitate, a avut loc lansarea oficială a modelului Dacia în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Mult aşteptatul model Dacia a fost prezentat de către Carlos Tavares, preşedintele companiei Renault.

Clienţii pot alege dintre patru propulsoare care ar putea echipa Dacia Lodgy, două pe benzină şi două pe motorină. Propulsorul pe benzină poate fi de 1,6 litri, dezvoltând 85 de cai putere sau de 1,2 litri ce dezvoltă 115 cai putere, în timp ce propulsoarele Diesel sunt ambele de 1,5 litri, doar că unul dezvoltă 90 de cai putere, iar un altul 110 cai.

Dacia Lodgy vine în două versiuni de echipare, Ambiance şi Laureate. Fiecare din aceste versiuni poate fi echipată fie cu 5 locuri, fie cu 7 locuri pentru pasageri.

Preţul Daciei Lodgy porneşte de la 9500 de euro, variind în funcţie de opţiunile şi dotările alese de clienţi. Comenzile pentru acest model pot fi efectuate de mâine (n.r. – 7 martie).

Pe lângă acest model, Dacia mai prezintă la Geneva şi Dacia Sandero Stepway 2, dar şi o versiune limitată denumită Duster Delsey.

Sursa: 1 / 2

Lasă un răspuns