Dacia Duster limuzină (VIDEO)

Autoevolution.com a publicat acum câteva zile informaţii despre un model Dacia Duster transformat în limuzină, nu este nicio glumă, un grup de 23 de masteranzi au transformat o Dacia Duster în limuzină, modelul fiind denumit Dacia Duster Biro Mobile. Ideea studenţilor este genială, iar rezultatele pot fi văzute în imaginile de mai jos.

Transformarea automobilului Dacia Duster în limuzină s-a făcut prin mărirea ampatamentului, dar totul a fost completat de o serie de elemente interioare care transformă Dacia Duster într-o adevărată limuzină.

Dacia Duster Biro Mobile a fost surprins în teste pe şoselele din România, dovezile putând fi văzute într-un videoclip pe care îl puteţi vedea mai jos. Maşina a fost surprinsă în trafic pe autostrada Bucureşti – Piteşti.

Dacia Duster limuzină are doar o singură problemă, deşi automobilul a suferit foarte multe modificări, studenţii nu au făcut modificări asupra motorului care este de doar 1600 de cilindree, fiind subdimensionat având în vedere modificările suferite de automobil.

 

Sursa informaţiilor şi imaginilor: Autoevolution.com

Lasă un răspuns