Dacia Duster facelift

Dacia Duster faceliftItalienii de la publicația Autoblog au publicat recent o serie de fotografii în care era surprins un prototip Dacia Duster, după câte se speculează în presa de specialitate, se crede că e vorba despre un facelift al Duster-ului, deși în momentul de față Dacia nu s-a pronunțat dorința de a lansa un facelift al acestui model.

Automobilul despre care se crede că este Duster facelift este foarte bine camuflat și nu se pot distinge foarte multe detalii ale automobilului, doar câteva modificări ale părților față și spate ale automobilului, eventual și câteva modificări ale farurilor și stopurilor pentru că, după cum vedem în fotografii, sunt bine camuflate, dacă nu li s-ar fi adus modificări nu ar fi fost camuflate.Duster 2014 facelift

 

Se speculează că facelift-ul Duster va fi lansat anul acesta, cel mai probabil în luna septembrie al Frankfurt, dar pe piață va apărea abia după jumătatea anului 2014.

2 comentarii la „Dacia Duster facelift”

  1. Salut !
    Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!! Va asteptam !

Lasă un răspuns