Dacia Duster ESF

Dacia a dezvoltat o versiune specială a modelului Duster, ediţie care este dedicată Şcolii Franceze de Schi, de unde vine şi denumirea de ESF. Preţul ediţiei speciale care a fost lansată de Dacia este de 19000 de euro.

Ediţia specială dedicată Şcolii Franceze de Schi vine cu deosebiri faţă de modelul de serie, acestea fiind: culoarea caroseriei albă, emblemele Şcolii, un scut de protecţie confecţionat din aluminiu, un set de anvelope de rezervă speciale de iarnă, un suport pentru portbagaj capabil să susţină patru perechi de schiuri. În afară de caracteristicile acestea, maşina este identică cu modelul de serie Duster Laureate, propulsat de un motor care dezvoltă 110 cai putere.

Această ediţie specială Dacia este oarecum de neînţeles deoarece Dacia şi schiul sunt situare la poli opuşi. La schi într-adevăt poate merge oricine, dar nu oricine îşi poate permite să închirieze o maşină şi un instructor de schi, iar cei ce închiriază aceste maşini sigur nu ar opta pentru un Duster, sigur ar alege o marcă mai renumită şi mai scumpă decât Duster, dar Şcoala Franceză de Schi a optat pentru Dacia deoarece preţul este acceptabil.
Sursa:

Lasă un răspuns