Dacă…

Aș fi mulțumit de voi și de politica voastră dacă…

  1. m-ați fi respectat
  2. mi-ați arătat care sunt planurile voastre și ce aveți de gând să faceți cu țara mea
  3. dacă nu v-ați fi certat ca niște fraieri și dacă nu v-ați fi contrat în declarații și nu ați fi recurs la atacuri la persoană în fiecare apariție în presă sau la televiziune
  4. nu ați fi profitat de masele electorale compacte, dacă nu le-ați fi manipulat și dacă nu ați fi făcut pomeni pentru toți milogii
  5. nu ați fi fost înconjurați doar de nume de interlopi și de persoane dubioase, care nu s-au remarcat cu nimic pozitiv
  6. ați fi prezentat rar, tare și clar ce veți face cu noi în următorii ani
  7. … dreptul meu de vot n-ar fi doar o lozincă

Acum, în toiul alegerilor prezidențiale m-a apucat, da. Mă gândesc serios să nu mă prezint la vot. Mă piș pe el de vot și pe ea democrație. Votul meu nu contează, democrația n-o întrețin eu. Să vă voteze babuinii voștri, eu n-o voi face.

Nu am pe cine vota. Unu-i arogant, altul prost. Unul nu știe să vorbească, altu-i nepoliticos și prost crescut, unul e așa, altul e altfel și așa mai departe.

Am militat pentru prezentarea la vot și pentru exercitarea dreptului de vot, dar mă cam las lehamite. M-am săturat să vă bateți joc de țara mea și de noi, cei care locuim în ea. Voi faceți ce vreți și pe noi ne lăsați în voia sorții. Noi v-am votat, babuinilor! Nu ați ajuns de capul vostru acolo, fiți recunoscători față de cei cărora le-ați făină și ulei, ei v-au dus acolo. Mai dați-le, nu doar luați-le.

M-am săturat să discutăm totul în termeni de dacă și poate. Nu vreau să mai aud de voi, nu vreau să mai aud de politica voastră, nu mă mai căutați. Mă piș pe voi și pe politica voastră.

Mai am câteva ore în care mă pot gândi dacă vă voi vota sau nu. Mă mai gândesc, dacă…

Lasă un răspuns