Da’ un detector de fraieri n-aveți?

Am avut și eu o sclipire de moment, trebuie să recunosc, și m-am întrebar: n-o fi existând un detector de fraieri, văd tot mai mulți infectați cu viruși pe Facebook, zombalăi care ba dau share unor prostii, ba mai trimit niște mesaje în numele fraierilor, ba mai scriu pe chat una-alta în numele fraierilor și așa mai departe.

Cum apare un virus nou, cum sar diverse firme cu produse pentru devirusare și sfaturi pentru fraieri. „Ia d-aci un detector, un scanner, un devirusator.”, „Azi e promoție la antiviruși că încă 10000 de proști au căzut în plasa unui nou virus, bucurați-vă de cât de proști sunt unii. Promoție adresată unui număr limitat de boi virusați, profită acum!”.

E amuzant să vezi cum prostia se răspândește și cum 1 fraier, 2, 3… 10 se virusează. Apoi se plâng că Internetul e plin „hacheri”, persoane rău inteționate, care vor să le fure ultimele poze făcute în oglinda din baie să le dea vreunui ziar de scandal.

Cred că ar fi timpul ca cineva să creeze un detector de fraieri, un fraierometru, să se impună o limită legală, iar cei care o depășesc… ori să fie duși într-un centru de reeducare, dar, în primul rând, să le fie interzis accesul la Internet, nu e de ei pe aici, fără niciun fel de răutate o spun. De acum e plictisitor să vezi aceleași mesaje… cam de la aceiași fraieri, trimise la un anumit interval de timp, apoi îi vezi plângându-se că și-au luat o pereche nouă de zombalăi și îi înjură de mama focului pe „vrăjitorii Internetului” că iar au făcut mișto de ei și i-au virusat.

Lasă un răspuns