Da’, domnu’ Badea?!

Mircea Badea s-a confruntat aseară cu grupul de claxonagii din nou. Poate exagerez spunând „confruntat” pentru că a fost făcut din nou praf și a arătat că nu este el supereroul Antenelor, că nu este decât un simplu măscărici de televiziune și un laș. Bineînțeles, amenințările pe care le-a făcut cu o seară înainte nu a avut curajul să le pună în practică, chiar a fost flancat de niște gărzi de corp (scuzați remarca, dar erau niște pricăjiți, din câte se vede în videoclip, mă așteptam la niște fioroși, musculoși, dar, deh, bugetul s-a cam dus).

Vă las pe voi să urmăriți acest videoclip și voi transcrie și mai jos spusele lui Badea pentru că ultima dată videoclipul cu „Mircea Badea vs motocicliști” a fost șters.

M-am răzgândit! …

Într-o seară îmi vedeam de treaba mea și a venit un băiat, cu un motor aici, pe spațiul public. A doua seară a mai venit unul: wwawwaaa!.  … Când vii lângă unul și îl bârâi cu motorul special, mie mi se pare că faci nasoale. A treia seară, mi-a sărit și mie țandăra.  … Deci, eu n-am probleme cu el că are motor, mă doare fix în cot că are motor. Eu am probleme cu el că a încercat mai multe seri la rând să-mi provoace un disconfort. Prietene, dacă tu vrei să fii acuma această virgină agresată și acest iepuraș imaculat, martelat de un om rău ca mine… Am înțeles, dar mai las-o dracu’! Că tu ai venit aici cu o treabă, nu ai venit să te plimbi!

Am decupat puțin din dialogul dintre motociclist și Mircea Badea și am scris mai sus doar ceea ce a spus Badea, care, apropo, s-a răzgândit și nu mai vrea să calce pe nimeni pe cap. Jurnalistul furios și pus pe cafteală s-a calmat brusc, a devenit un pacifist și a renunțat la amenințările formulate în serile anterioare.

 

Mircea Badea nu a demonstrat prin asta decât că este un laș și că nu are curaj. Nu încurajez pe nimeni să îl agreseze, dar nu cred că atât timp cât iese în stradă cu o bâtă, în timp ce este în direct și îi amenință pe motocicliști, nu m-aș aștepta ca cineva să îi facă la fel, doar să văd cum va reacționa, să vă dacă este atât de Cichi Cean pe cât se dă.  S-a întâmplat asta, din fericire. Și am aflat și noi ce poate Mircea Badea. Ne-a demonstrat că nu face față fizic unui motociclist, chiar are nevoie de gărzi de corp și de organe autosesizate care să îl apere.

 

Da’, domnu’ Badea?! Ce exemplu mai sunteți pentru cei care aplică la facultatea de jurnalism? Ce jurnalism furios și dezlănțuit mai sunteți, dacă nu aveți curajul să coborâți pe trotuar și să discutați la același nivel cu un motociclist? De ce nu aveți curaj să recunoașteți că l-ați înjura și l-ați amenințat cu bătaia?  A venit în fața dumneavoastră și v-a răspuns provocării, îi puteați rupe capul handicapatului mintal, așa cum ați zis. Nu ați făcut nimic, chiar v-ați chemat ajutoare și v-ați demonstrat frica?  Să nu fie, oare, asta o dovadă în plus că nu sunteți decât un mitoman și că nu vă țineți de cuvânt? Că nu știți ce vorbiți și că vă este frică să vă confruntați cu un om care vă strică momentul pseudo-cultural? Să fie faptul că vă ia gura pe dinainte o scuză pentru tot ceea ce ați spus?

Nu, nu e! Așa cum a spus și motociclistul: „Violența naște violență.”. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Mircea Badea să se confrunte față în față cu cel care i-a perturbat emisiunea, nici măcar el, cel care l-a amențintat și înjurat. Acum, că am văzut ceea ce (nu) poate Mircea, putem dormi liniștiți.

 

Pentru mine va rămâne, de acum încolo, Mircea Claxon. Un simplu claxon al presei, care nu face nimic și nu spune nimic.

Punct!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l! Să dăm de veste tuturor. Mulțumesc!

 

Disclaimer: Nu am nicio legătură cu cei care l-au claxonat pe Mircea Badea, doar le susțin ideea și îi încurajez în ceea ce fac.

Vă respect, băieți!

Lasă un răspuns