Cum să te distugi singur în câteva zile?

Cum să te autodistrugi în doar câteva zile?

Răspunsul e foarte simplu și vine din partea lui Florin Dumitrescu, mare om într-ale bucătăriei și cunoscut de multă lume din emisiunea MasterChef, difuzată pe PRO TV, mai nou pentru emisiunea Hell’s Kitchen, de pe Antena 1.

 

Să nu mai aberăm și să trecem direct la subiect: lansezi niște sandvișuri mediocre cu niște prețuri colosale. De aici totul curge, urmează reacții din partea oamenilor simpli, din „gură-n-gură”, în paralel, se propagă în online numai lucruri proaste despre noua gamă de sendvișuri, urmează părerile bloggerilor și vin, mai apoi, părerile specialiștilor, poate cei mai demni de a fi ascultați. Printre ei se numără și domnul Viorel Copolovici, îmi permit să îl numesc un om care știe să facă și el vreo 2-3 sandvișuri, precum Chef Dumistrescu. Articolul pe care vi-l recomad îl găsiți aici. Cred că surprinde cam tot ce trebuia surprins din această poveste și oferă cel mai bun răspuns întrebării di titlul articolului.

 

Chef Dumitrescu a încercat să se îmbogățească dintr-o prostie, din niște sandvișuri, mai exact, iar el dorea, bănuiesc, să creeze o marcă de produse exclusiviste pe care numai baștanii să și le permită. Treaba cu permisul cam așa stă, dar lipsa de gust și de aspect estetic au dat totul peste cap și totul a luat o întorsătură groaznică. Se mai adaugă și aroganța specifică, care l-a făcut cunoscut atât la MasterChef, cu atât mai mult la noua emisiune. Acesta este cel mai bun moment în care lumea își poate spune părerea despre Chef. Mulțimea l-a sancționat pe Chef, pe bună dreptate. Dar avem ceva de învățat din această poveste: cum să nu faci ceva. Un bun model de insucces, motivat de foamea de bani și de subaprecierea fraierilor numiți, chipurile, cumpărători.

Mulțumim, Chef! Ne-am învățat lecția, iar pe mâine ne așteptăm la primele noi sandvișuri lansate de către orice anonim, oricum ar fi mai bune decât ale dumitale. 🙂

Lasă un răspuns