Colaborarea dintre Moise Guran și Digi24, confirmată oficial

Ieri au apărut primele detalii în presă legate de colaborarea dintre Moise Guran și Digi24, respectiv mutarea emisiunii Biziday pe acest post de televiziune.

Nu a întârziat apariția unui comunicat oficial în care a fost confirmată colaborarea dintre Digi24 și Moise Guran.

Colaborarea va începe din toamnă, iar împreună cu emisiunea Biziday va migra pe Digi24 și campania „Clubul celor care muncesc în România”.

Mutarea este destul de controversată de către unii telespectatori ai emisiunii, întrucât postul de televiziune Digi24 nu este difuzat de toate serviciile de televiziune prin cablu sau prin satelit, acoperirea emisiunii fiind oarecum redusă prin această decizie. Rămâne totuși să vedem dacă emisiunea va fi difuzată în continuare pe Internet și dacă înregistrările emisiunilor Biziday vor fi disponibile în continuare pentru a fi vizualizate în mediul online.

 

Mutarea lui Moise Guran poate fi văzută și din alte unghiuri, fiind destul de periculoasă când vorbim de neutralitatea în ceea ce privește politica și alte aspecte, care îi erau garantate până acum în cadrul postului public de televiziune TVR, însă în cazul Digi24 lucrurile s-ar putea să stea puțin altfel, fiind posibil să existe anumite constrângeri din partea patronilor postului de televiziune.

Lasă un răspuns