Ciudățenia zilei vine din Suedia

Suedia e o țară reputată și e apreciată pentru multe, de la sistemul lor de educație și până la nivelul de trai, lumea are o părere foarte bună despre țara lor. O chestie awesome, deși pare dintr-un banc, totul e real și probat, suedezii pun la dispoziția străinilor un număr de telefon la care poți suna și îți răspunde un suedez random.

Suedezii își pot instala o aplicație pe telefon, iar odată această aplicație instalată își pot seta un status și pot răspunde apelurilor străinilor. Îi suni și îi întrebi despre ce-ți trece prin cap, totul cu un cost egal cu cel al unui apel internațional obișnuit.

Proiectul acesta are și un site, unde puteți vedea mai multe informații, inclusiv numărul la care puteți suna: Theswedishnumber.com.

E o idee genială de a le oferi informații străinilor despre țara lor, mult mai utilă decât alte încercări prostești de ale noastre, participări pe la târguri internaționale și utilizarea unui logo stock, în plus, nu costă nimic, totul se realizează cu voluntari.

Dacă sunteți interesați să aflați ce vă poate spune un suedez la telefon puteți vizita siteul Start-up.ro, cei de acolo au sunat deja la acest număr și au discutat cu câțiva suedezi.

Asta e ciudățenia zilei care vine din Suedia, ciudățenie faină rău de tot!

Lasă un răspuns