Ce fac eu in timpul liber

Dupa cum vedeti si voi, iarna s-a asezat peste toata tarisoara noastra, iar afara nu prea mai poti face nimic. De iesit in oras cu prietenele nu se mai poate, concerte nu prea mai sunt, iar daca vreau sa merg la un meci pe National Arena nu mai am cum, pentru ca s-a amanat campionatul .
Ce e de facut? Pai, plictisita fiind am incercat sa imi petrec timpul jucandu-ma pe diferite site-uri de jocuri online. Eu sunt un designer in devenire, daca pot spune asa si imi place foarte multe sa imbrac. Asa ca am cautat jocuri de imbracat si nu m-am dezlipit din fata monitorului cateva ore bune. Apoi, am trecut la jocuri barbie, jocuri cu masini ( da un salt drastic la o alta gama de jocuri, insa, na..imi place distractia online). Am cautat si am tot cautat pana am dat de site-ul biby.ro. Un site destul de bine organizat, se vede clar ca administratorul stie ce vrea, oferind cele mai noi jocuri pentru fete.
Analizandu-l putin mi-am dat seama ca designul este unul simplut, dar in acelasi timp foarte accesibil. Pe langa acest site, am mai descoperit si altele, unele mai bune alte nu.
Ce sa mai, industria jocurilor online s-a dezvoltat foarte mult in ultimul timp, iar daca vrei sa te distrezi putin pe un astfel de site, cu siguranta ai de unde alege. Eu chiar va recomand cu cea mai mare incredere.

Lasă un răspuns