Bogdan „Bob” Rădulescu, amendat de către CNCD

Actorul Bogdan „Bob” Rădulescu a fost amendat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu suma de 2000 de lei.

Obiectul contravenției este constituit de un videoclip mai vechi, publicat în iunie  2014, în care actorul clujean, care este realizator al emisiunilor „Cenzurat” de pe Look TV și „Epic Show” de pe Prima TV, aduce o serie de acuzații la adresa Bisericii Ortodoxe Române folosindu-se de cuvinte nu tocmai decente. Este vorba despre videoclipul de mai jos:

Plângerea către CNCD a fost formulată de către Asociația Pro Vita, filiala București, în același an în care a fost publicat videoclipul, dar se pare că de abia acum a venit răspunsul din partea autorităților.

 

Imediat după ce știrea s-a răspândit în mediul online, internauții s-au și solidarizat cu Bogdan „Bob” Rădulescu și au început să strângă bani pentru a-i plăti amenda acestuia. O astfel de campanie este desfășurată pe pagina de Facebook „10 lei pentru Bob”.

 

Cred că Liviu Dragnea ar fi cel mai bun expert pe care l-am putea consulta în acest moment, vorbim de o situație de discriminare, chiar de defăimare, s-ar putea să spună el, iar legea defăimării a lui ar fi fost aplicată cu succes într-o astfel de situație. Parcă deja-l văd pe mustăcios rânjind și făcând din mânuță, spunând: „Show me the money, biatch!”

Lasă un răspuns