BMW 328 Hommage Concept

Aniversarea a 75 de ani de lansarea BMW 328 vine cu un nou concept denumit 328 Hommage. Pe liniile designului conceptului se pot observa asemănări izbitoare cu 328 care a fost lansată cu câteva decenii în urmă, maşină ce era considerată în acele vremuri una dintre cele mai puternice maşini, reuşind să deţină primele poziţii ale competiţiilor respectivelor vremuri.

BMW 328 Hommage este propulsat de un motor de litri în şase cilindri, alte detalii ne mai fiind disponibile până în acest moment, probabil datele tehnice şi performanţele automobilului vor fi făcute publice Villa d’Este, în Italia, unde va avea loc un concurs de eleganţă.

Constructorii BMW 328 Hommage au urmărit aceleaşi principii care au fost urmărite şi de către constructorii clasicului 328, mai exact constructorii au urmărit reducerea greutăţii maşinii, astfel dacă clasicul 328 cântărea 830 de kilograme, 328 Hommage cântrăreşte 780 de kilograme.

Designerii BMW nu au uitat nici de alte elemente prezente pe 328, cum ar fi: grila faţă ce a fost desenată vertical, cureluşele din piele de pe capotă, butoane clasice prezente la interior, dar pe lângă acestea la interior designerii au adăugat şi ceasuri de bord cu afişare electronică ce se îmbină perfect.

 

Sursa: Beautifullife.info

Lasă un răspuns