Băsescu și prezidențiabilul acoperit

Traian Băsescu a lansat bomba: cel care a fost agent sub acoperire și este și candidat la președinția României este Victor Ponta. Un răspuns la care se aștepta toată, lansat într-un moment destul de important, deja începe să se arate lupta pentru această funcție importantă și fiecare candidat este determinat să facă orice numai pentru a ajunge „acolo sus”.

 

Ceea ce a făcut Băsescu nu prea este etic, chiar dacă cel despre care vorbește este Victor Ponta, cel care ar putea trimite România în epoca pietrei dacă va ajunge președintele ei. Ponta a făcut-o și pe asta, îl știam în stare de așa ceva, dar mă întreb, totuși, ce calitate au serviciile secrete românești dacă se folosesc de oameni precum Ponta pentru a-i trimite în misiuni? Adică eu nu îl văd în stare pe Ponta să intre într-o discuție, să joace un rol și să nu rânjească precum Mickey Mouse.

 

Această veste dată de către Traian Băsescu nu influențează cu nimic rezultatul alegerilor, oricum electoratul lui Ponta nu va fi influențat de această veste și, probabil, știrea nu va ajunge până la ei, iar de va ajunge va fi sigur distorsionată, iar Ponta va fi prezentat drept un erou, o victimă a tiraniei lui Băsescu.

 

Băsescu își face de cap la sfârștiul mandatului, după ce și-a terminat treburile începe să ne arate cine-i și ce poate. Nu a făcut un lucru rău, dar acesta este condamnabil din prisma modului în care au fost obținute informațiile pe care le-a făcut publice, mie părându-mi un abuz de putere, exploatarea puterii pe care i-o oferă funcția în care se află acum.

 

Oricum, se știa că Ponta este cel vizat de aceste atacuri, dar el rânjește în continuare și tot prezidențiabil rămâne. Am zis, nu îl va afecta cu nimic cu aceasta, poate mai mulți proști îi vor cădea în capcană. De acum mi se pare inevitabil ca să văd pe altcineva drept președinte al României.

De ce? Mi-am pierdut speranța în români și văd că din ce în ce mai mulți cad în mâinile prostiei și nu văd niciun fel de încercare de a ieși de acolo, chiar se afundă și mai tare-n ea și, culmea, le mai și place.

 

Cu agenți sub acoperire sau fără, tot vom avea un președinte! 🙂

Lasă un răspuns