Avantajele pe care le ai platind online, cu cardul

Dezvoltarea magazinelor online a transformat cumparatorul dintr-o persoana frustrata pentru faptul ca nu ii incap toti banii in portofel, atunci cand trebuie sa cumpere un produs scump, cum ar fi un frigider, intr-o persoana care cumpara elegant, in doar cateva minute, folosindu-se de o bucatica de plastic pe care se afla toti banii.
Trecerea de la cumparatorul clasic la cumparatorul modern nu a fost usoara si inca nu este, in conditiile in care aceasta transformare este in plin proces. Desi sunt din ce in ce mai multi oamenic are adopta cu bratele deschise sistemul de plati online cu cardul, un procent foarte mare dintre cumparatori refuza sa plateasca, deoarece au impresia ca un astfel de comert nu este sigur.
Din fericire, temerile acestora nu sunt justificate, in conditiile in care orice plata online este foarte sigura, cum o dovedeste si compania PrioriPay de altfel. Evident, pentru a fi 100% sigura trebuie sa dispuna de cateva elemente de siguranta si sa fie facuta catre o firma de incredere. Per total insa, platile online cu cardul sunt sigure.
Pe langa siguranta, acestea prezinta si alte beneficii, cat se poate de convingatoare, chiar si pentru cumparatorii care iubesc sa faca orice cumparatura live:

  • Sunt mult mai rentabile decat ar fi o plata la ghiseul bancii. Pana nu demult, toate platile care trebuiau facute catre o firma din afara orasului tau erau efectuate la ghiseul unei banci. Acest lucru presupunea munca unei casierite si automat, costuri mai mari . Plata online cu cardul este mult mai simpla si mai eficienta. Pe langa asta, este si mult mai ieftina.
  • Plati online cu cardul se pot face non stop. Daca iti doresti sa cumperi un produs la 2 noaptea, nu trebuie sa astepti pana dimineata pentru a-l comanda si a te asigura ca este al tau. Poti sa faci asta fara restrictii, la orice ora din zi sau din noapte.
    Poti sa faci plati din orice colt al lumii. Este un alt avantaj urias pe care il ofera platile online . Chiar daca esti la mii de km departare de locul unde se afla magazinul, poti sa comanzi si sa platesti rapid, fara niciun fel de probleme.
  • Eviti lucrul cu banii fizici. Banii au facut de-a lungul timpului o multime de ochi sa sclipeasca si sa tresalte de incantare. Din pacate, banii fizici reprezinta o multime de riscuri. Practic, acestia sunt adevarate focare de bacterii, dat fiind faptul ca trec printr-un numar impresionant de maini, se pot distruge foarte usor, mai ales daca sunt din hartie si prezinta riscul de a fi furati.
  • Poti face orice comanda din confortul propriei case. Poate cel mai mare beneficiu pe care il ofera platile online este faptul ca poti face orice plata din propriul fotoliu, fara sa fie nevoie de deplasare.
    Asadar, platile online sunt, fara doar si poate o evolutie si chiar daca par oarecum nesigure, adoptandu-le vei fi in siguranta iar banii tai vor fi si ei in deplina siguranta.

Lasă un răspuns