Audi R8 facelift

Primele imagini şi informaţii oficiale cu Audi R8 facelift au fost făcute în decursul zilei de astăzi. Audi R8 şi Audi R8 Spyder au fost reîmprospătate cu noi elemente de design, dar şi cu o gamă largă de modificări ale motorului care îmbunătăţesc performanţele acestor automobile. Faceliftul propune o nouă serie de elemente care să echipeze versiunile de serie, precum blocuri optice cu LED-uri.

O noutate adusă de acest facelift este cutia de viteze automată S Tronic, în şapte trepte, cu dublu ambreiaj, fiind disponibilă pentru toate versiunile.

Motorizările disponibile sunt V8, V10 şi V10 Plus. Noul facelift, echipat cu motorul V10 Plus, capabil să dezvolte 550 de cai putere , cuplat la cutia de viteze S Tronic atinge 100 de kilometri pe oră în 3,5 secunde, atingând o viteză maximă de 317 kilometri pe oră. Această versiune vine cu o serie de elemente disponibile exclusiv pentru acest model, printre acestea se numără vopseaua mată.

Versiunea echipată cu motorul V10, ce dezvoltă 525 de cai putere, atinge 100 de kilometri pe oră în 3,9 secunde în cazul versiunii echipate cu trasmisie manuală, iar versiunea echipată cu transmisie automată S Tronic atinge suta în 3,5 secunde.

Faceliftul aduce un nou şir de elemente din fibră de carbon, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, disponibile pentru fiecare dintre versiuni.

Consumul de combustibil variază în funcţie de configuraţia automobilului între 13,1 litri şi 14,9 litri la 100 de kilometri.

Preţul Audi R8 Coupe porneşte de la 113500 de euro şi creşte în funcţie de varianta de motorizare aleasă.

Audi R8 facelift va fi disponibil pentru achiziţionare la sfârşitul acestui an.

Sursa: germancarforum.com

Lasă un răspuns