Audi A1 Clubsport Quattro

Audi a pregătit o surpriză fanilor săi prin prezenţa festivalului Worthersee cu A1 Clubsport Quattro, o maşină puternică ce este propulsată de un motor ce dezvoltă 503 cai putere.

Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri în doar 3,7 secunde, fiind propulsată de un motor TFSI de 2,5 litri, acelaşi motor ce echipează şi Audi TT-RS, în cinci cilindri, dar în comparaţie cu motorul ce propulsează TT-RS acesta dezvoltă cu 143 de cai putere mai mult, un avantaj ce a dus la această creştere de putere fiind masa automobilului este de 1300 de kilograme. Automobilul este limitat electronic la viteza maximă de 250 de kilometri pe oră.

Audi A1 Clubsport Quattro este echipat cu transmisie manuală în şase trepte, fiind echipat cu suspensie reglabilă, jante de 19 inci.

Acest automobil a fost construit special pentru festivalul de la Worthersee, fără ca să se dezvolte un automobil bazat pe acesta care să fie disponibil achiziţionării, fie el în ediţie limitată sau în producţie de serie, doar se poate spune că pe liniile acestui automobil se pot prefigura liniile viitoarei generaţii S1.

Sursa: Hypebeast.com

Lasă un răspuns