Amintiri din copilărie

De când mă știu mi-a fost teamă de medici, dar cu toate acestea am avut destule probleme încât am fost nevoit o perioadă bună să umblu la ei și să stau printre ei, ironia sorții, cum s-ar spune. Dar mai mult decât de medici îmi este teamă de dentiști, niciodată nu am vrut să merg la dentist, părinții au tot încercat să mă convingă la momentul potrivit să îmi monteze un aparat dentar și să îmi îngrijească dantura, dar în urma câtorva tentative eșuate de-a dreptul, în care am disperat câțiva medici dentiști și aproape că am fost alungat din cabinetele lor, s-au convins și părinții mei că teama nu îmi poate fi tratată și au ales să lase totul în voia sorții.

Îmi aduc aminte cu un oarecare regret cât de bucuros eram atunci că am scăpat de medicii dentiști și de toate aparatele lor ciudate și hidoase, minte de copil alintat.

A trecut timpul, iar lucrurile s-au cam agravat. Am renunțat o bună perioadă de vreme să îmi mai întrețin igiena orală, iar în perioada în care am întreținut-o, nu am făcut-o tocmai în cel mai adecvat mod, pe repede înainte că „doar ce se poate întâmpla?”, îmi spuneam pe atunci.

Acum mă laud cu un număr semnificativ de carii la purtător, alături de niște dinți închesuiți, galbeni și strâmbi. Regret acum prostiile pe care le-am făcut când eram mai mic, dar e cam târziu și simt că e timpul să plec în căutarea unor soluții, durerile au început să se înmulțească și observ că dantura se deteriorează de la o săptămână la asta, deși eu tot încerc să întrețin o igienă orală ca la carte.  M-am hotărât să apelez la un medic dentist, iar în primă fază aș dori să fac câteva extractii dentare. După ce rezolv cu aceste extractii dentare, apoi voi lăsa la latitudinea medicului dentist ce trebuie făcut pentru a îmi readuce dantura într-o stare… nici nu știu cum să îi spun.

 

Am ales medicul dentist deja, am făcut mai multe căutări pe Internet, iar în urma citirii recenziilor pe care le-au postat pacienții am deliberat și am ales să merg la Clinica Stomatologică Dr. Șerban. Recenziile pozitive ale pacienților au fost doar unul dintre factorii care m-au convins să apelez la serviciile acestei clinici stomotolice, dar pe lângă aceasta alți factori importanți au fost experiența și prețurile.

Nu pot decât să aștept cu nerăbdare

Lasă un răspuns