Accidentul de pe centura Ploieștiului – Rememorarea unei tragedii

Din păcate, ziua de astăzi nu a început pe cel mai pozitiv ton, pe centura Ploieștiului întâmplându-se unul dintre cele mai tragice accidente din traficul românesc din ultimii ani. Un autobuz plin cu oameni a lovit o autobasculantă, accidentu soldându-se cu 5 persoane decedate și cu 28 de victime rănite grav.

Imediat ce accidentul a fost raportat pe Centura de Vest a Ploieștiului autoritățile au intervenit, fiind instaurat codul roșu de intervenție, fiind detașate de urgență echipaje pentru a interveni la locul accidentului.

 

Detalii despre accident nu sunt cunoscute, autoritățile deschizând o anchetă. Din datele culese de la martori și din dovezile de la fața locului, autobuzul care efectua o cursă regulată a lovit o autobasculantă care rula cu viteză redusă pe același sens de mers. Conform primelor declarații date de către autorități, vinovat de acest accident este șoferul autobuzului, condițiile de trafic fiind în regulă, iar la locul accidentului neexustând urme de frânare. Urmează ca ancheta să clarifice situația.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?