A treia dispută dintre Trump și Clinton

Acest articol apare la mult timp după terminarea celei de a treia dezbateri publice dintre Donald Trump și Hillary Clinton. După ce atât în prima dezbatere, cât și în cea de-a doua Hillary Clinton a fost desemnată câștigătoare, cea de-a treia a fost câștigată tot de către ea, de această dată la o distanță uluitoare, conform unor surse. De exemplu, conform publicației New York Times, Hillary ar fi un obținut un scor de 92% în urma ultimei dezbateri. Bineînțeles, au existat și publicații care au înclinat mai puțin balanța în favoarea lui Hillary Clinton.

Donald Trump a venit cu o idee care i-a șocat pe mulți dintre analiști, afirmând că va refuza să accepte rezultatul alegerilor, ceea ce ar putea duce la o serie de instabilități.

Totuși, nu trebuie să uităm că într-o situație excepțională Trump ar putea fi ales noul președinte al Americii. Această situație ar duce la o schimbare radicală a politicilor interne și externe ale Statelor Unite, care din prima, până la instaurarea „noii ordini trumpiene” ar duce la o serie instabilități. Noi, ca țară, ar trebui să ne temem de alegerea lui Trump ca viitor președinte, în special din prisma politicilor externe, mai ales de relațiile pe care Statele Unite le-ar putea stabili cu Rusia.

Optimiștii neagă orice șansă pe care Trump ar putea-o să o aibă în câștigarea funcției de președinte, însă nu ar trebui să scăpăm din vedere nicio posibilitate.

Lasă un răspuns