A luat-o lumea razna sau… ?

Ieri a fost ziua marelui Victor Ponta și s-a folosit de acest prilej pentru a-și lansa oficial candidatura. Un eveniment grandoman, care ne aduce aminte de epoca apusă, amuzant este că toată manifestația s-a învârtit tot în jurul culorii roșii, aceeași cu cea pe care o folosea și partidul răposatului tătuc al românilor.

Pentru cine poate nu știe ce s-a întâmplat acolo recomand să vizioneze acest videoclip, spune atât de multe încât acest articol ar trebui să se oprească aici.

Ce s-a întâmplat acolo l-ar face și pe Ceaușeșcu invidios. Atâtea autocare, atâta lume, așa multe aplauze, urări de la mulți ani și atât de multe lacrimi pentru o Românie mai bună.
„Victor Ponta președinte!” ar fi fost interzis de mult de către Ceaușeșcu, Hitler, Mao Zedong sau Kim Ir Sen dacă ar fi știut cât de puternic e Ponta și câtă lume poate aduna doar pentru a-i spune a-i ura „La mulți ani!”.

Acum să ne punem o întrebare firească, pe care un om întreg la cap și-ar pune-o când ar vedea ce s-a întâmplat acolo: cum au reușit să adune atâta lume? Ai susținători, sunt ei needucați și ușor de manipulat, dar chiar într-un asemenea hal?
Știri și zvonuri despre mituirea participanților la meciul de pe Arena Națională dintre Victor Ponta și umbra lui au tot fost, dar vreau să vă arăt un printscreen de pe Facebook (fotografia și numele celei care a postat informațiile sunt acoperite pentru a îi menține anonimitatea, pentru binele și siguranța ei).

 

Ok. Am înțeles cum și-a adunat Ponta aplaudacii (observ că este la modă acest termen, nu am mai auzit de el). Acum să ne gândim puțin la cât de reduși mintal trebuie să fie cei care au participat acolo pentru 20-30-100 de lei. Să spunem că nu ar fi Ponta, ar fi un candidat pe care l-aș susține și ar face o asemenea manifestație, nu aș participa la ea nici în ruptul capului și mi-aș schimba opțiunea electorală.

Ce nivel de inteligență să ai? Ăsta-i electoratul vostru, roșilor? Bă, nici restul nu au un electorat remarcabil, iar dacă e vreun partid susținut de elită, acela nu are nicio șansă, lumea vrea pragamatism, vrea să fie mituit și în funcție de mită aleg. Cam asta-i concluzia mea.

 

Candidatura la o funcție politică e o investiție. Bagi bani în campanie și în mita electorală, apoi, când te vezi ales, îți recuperezi investiția și ceea ce furi în plus se numește profit. 🙂

 

Acum mă întreb, a luat-o lumea razna și vor încerca și ceilalți candidați manifestații asemănătoare sau doar PSD-ului îi este dor de ideile comuniștilor?  Mi-e tare teamă că toți o iau spre comunism, ș-atunci am dat de dracu`.

 

Lasă un răspuns