3 accesorii auto utile de la Vetter

Avansul tehnologiei mobile și progresul continuu al telefoanelor inteligente au dus la necesitatea creării unor noi accesorii care să „împrietenească” noile dispozitive cu interiorul mașinilor. Existau și până acum suporturi auto pentru telefoane, dar grosimea și dimensiunile mari ale smartphoneurilor nu prea sunt adecvate pentru acestea. Pe lângă acestea mai apar și probleme de altă natură, de aceea alegerea accesoriilor pentru dispozitivele mobile trebuie făcută cu o atenție deosebită, trebuie evitată achiziționarea de branduri obscure sau de produse care par să fie niște clone.

 

Așadar, în continuare vă voi recomanda câteva accesorii pentru automobile (produse de către compania Vetter) care sunt de folos oricărei persoane care are un telefon inteligent și dorește să îl folosească și în mașină:

  • suport auto cu ventilatie - Vetter
    suport auto cu ventilatie – Vetter

    suport auto reglabil Vetter Air Vent, care se prinde de lamelele gurilor de aer condiționat din interiorul mașinii. Folosindu-vă de acest suport nu numai că veți avea telefonul la vedere în timp ce conduceți, eventual îl veți putea folosi și ca GPS, dar temperatura acestuia este ținută sub control. Un telefon conectat la Internet care este folosit în același timp și ca GPS se încălzește, iar în acest fel ați scăpat de această problemă. Avantajele acestui accesoriu sunt dimensiunea reglabilă, astfel încât aproape toate telefoanele inteligente au loc în acesta, iar un alt avantaj este cel numit anterior, ventilația. (puteți vedea cum arată suportul în fotografia din dreapta)

 

  • încărcător auto USB cu 3 porturi. Fie că vorbim de telefoane, tablete sau alte dispozitive mobile, majoritatea dintre acestea au cabluri USB care pot fi folosite pentru încărcare. Acest dispozitiv Vetter detectează automat puterea de care are nevoie dispozitivul și în acest fel acesta este încărcat în timp util. (Încărcătorul îl puteți vedea în fotografia de mai jos)
  • încărcător auto USB Vetter
    încărcător auto USB Vetter
  • suport auto Vetter pentru toate suprafețele – spre deosebire de primul suport pe care vi l-am recomandat, acesta poate fi pus pe orice suprafață plată, de exemplu, îl puteți fixa atât pe bordul mașinii, cât și pe parbriz, în funcție de cum vă este mai comod. O poză cu acest suport puteți vedea mai jos.
suport auto Vetter pentru toate suprafetele
suport auto Vetter pentru toate suprafetele

 

Alegerea unor accesorii de calitate este importantă. Spre exemplu, un suport pentru telefon mai scump și mai de calitate poate preveni viitoarele accidente de pe viitor. Un suport ieftin și de proastă calitate poate avea probleme cu fixarea telefonului, iar în timpul frânării sau pornirii bruște se poate ca dispozitivul să cadă și să fie lovit. Din acest punct de vedere toate dispozitivele create de către cei de la Vetter excelează, calitatea materialelor și a produselor fiind net superioară față de a celorlalte produse găsite pe piață, în schimb prețurile sunt mai mult decât mulțumitoare dacă ne raportăm la calitate. Produsele Vetter sunt comercializate în România prin intermediul magazinelor specializate, le puteți achiziționa de pe Emag.ro sau de pe E-day.ro. Pe aceste siteuri puteți găsi și accesoriile pe care le-am recomandat mai sus, dar și altele, precum baterii externe pentru telefoane, huse și folii de protecție pentru telefoane, dar și cabluri și adaptoare.

 

Lasă un răspuns