„Blonde, brunete (Tot felu’ de fete)”

Maximilian a lansat recent o piesă care potrivește zilelor toride din ultimele săptămâni: „Blonde, brunete (Tot felu’ de fete)” este numele acestei piese și e adecvat domnișoarelor pe care le putem admira pe la munte, pe la mare și, pentru cei care nu au cum să iasă din oraș, pe la piscine.

„Blonde, brunete, roșcate cu părul verde”, că bine spune Maximilian, toate acestea sunt motivate de către căldură și renunță la multele haine și se mai și aranjează, ca să fie totul perfect.

Vara e anotimpul în care reprezentantele sexului frumos își etalează frumusețea și înnebunesc bărbații. Oricine cred că își poate pune întrebarea unde stau aceste fete blonde, fete brunete sau fete roșcate în celelalte anotimpuri? Se ascund pe undeva sau sunt doar niște miraje create de căldura de afară?

Cert este că ne place să admirăm frumusețea acestora și compensăm în felul acesta și căldura pe care o suportăm tot mai greu. Cu o asemenea priveliști… altfel este. 😀

Cum zice poetul: „Ne plac tot felul de fete”.

O piesă reușită a lui Maximilian și încă o zi de vară care a mai trecut, o zi în care am putut admira blondele, brunetele și roșcatele. Mai rămâne puțin din această vară, așa că trebuie să profităm la maxim de fiecare ocazie,

Lasă un răspuns